8. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skandaal truudusetu abielumehega osutus Horvaatia raadio enesereklaamiks

Horvaatia raadiosaates paljastatud "truudusetu abielumees" osutus raadiojaama uueks saatejuhiks ja rahvusvahelises meedias kajastust leidnud "skandaal" oli raadiojaama Antena Zagreb osavasti lavastatud enesereklaamikampaania, selgus sel nädalal Sloveenias toimunud rahvusvahelisel reklaamifestivalil Golden Drum.

Lavastatud abieluskandaal raadioeetris tundus kuulajatele nii, nagu kirjeldab elu24 artiklis "Abielurikkujast mees paljastati raadio otse-eetris":

"Horvaatlanna, kes oma abikaasale raadioeetri vahendusel sünnipäevaõnnitlusi saata soovis, ei osanud aimatagi, et tema parimad kavatsused tipnevad perekondliku skandaaliga. Nimelt tuli kõigi raadiokuulajate ees välja, et üksinda ärireisil viibima pidanud mees hullas hotellitoas tundmatu naisterahvaga. Davor Ivanovici nimelise mehe abikaasa otsustas teda sünnipäeva puhul üllatada sellega, et lasi mehe lemmik-raadiosaate tegijatel talle otse-eetris helistada. Davori abikaasa üllatuseks võttis telefoni vastu aga keegi naine, kes ütles, et mees on parasjagu duši all. Kui mees ise DJ Barbara Kolariga rääkima tuli, väitis ta, et telefoni vastu võtnud naine oli tema abikaasa. Ometi teadsid nii saatejuhid kui raadiokuulajad, et mehe tõeline abikaasa oli kõne tellinud Jasna, kes oma mehe ja saatejuhi vestlust teisel liinil pealt kuulas. Naine ei suutnud vaatamata saatejuhtide palvetele vaikida, vaid hakkas oma truudusetu mehe peale karjuma, nõudes vastust küsimusele, kellega too koos on. Petmiselt tabatud mees ei osanud teha muud, kui oma ebaõnnes saatejuhte süüdistada. «Miks te seda mulle tegite? Meil on lapsed!» ahastas Davor enne toru hargile virutamist."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700