25. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osalejate nimekiri

Aitel Käpp, Tartu Linnavalitsus

Alina Butina, TTÜ õppekeskus International University AudentesAndreas Metsamaa, Baltic Tours ASAndres Kert, Merit Tarkvara ASAndres Pihor, Baltic Tours ASAnton Juurik, TNT Express Worldwide Eesti ASAnu Kattai, Kalev Chocolate Factory ASAnu Toova, DECORA ASArnold Kannike, TTÜ õppekeskus International University AudentesAve Rand, Tallinna EttevõtlusametAvo Alender, Webmedia ASBirgit Prikk, Ettevõtluse Arendamise SihtasutusBritta Gassmann, TTÜ õppekeskus International University AudentesCarol Ojasoo, TTÜ õppekeskus International University AudentesDarja Jerofejeva, DDB Eesti ASEduard Maandi, TTÜ õppekeskus International University AudentesEneli Tombak, Eesti Elektronpost ASEnn Õunapuu, TTÜ õppekeskus International University AudentesErik Samusenko, Kanal 2Erik Teemägi, DDB Eesti ASErkki Tuisk, DDB Eesti ASEva Maimre, Põhja-Eesti RegionaalhaiglaEveli Randlane, Amserv Grupp ASEvelin Pullerits, MediapoolEvelin Vanker, Webmedia ASGeorgi ViiesHando Sinisalu, Best MarketingHanno Kindel, Media HouseHardi Kinnas, Orangetime Event OÜHede Luik, Smartmark OÜHeikki Sal-Saller, In NomineHelen Neitov, Age McCannHelen Saluveer, Baltika ASHelene Lukke, Ettevõtluse Arendamise SihtasutusHenri Leik, Ideum Media OÜIndrek Habak, Scottman OÜInga Külmoja, Tartu ÜlikoolInnar Hunt, AstraZeneca EstoniaIrina Svidlov, Tallinna EttevõtlusametJaanus Reinsalu , Elion Esindus ASJako Tsäko, Eesti Soojustuskeskus OÜJanar Toomesso, Age McCann Janelle Joakit, Kemira GrowHow ASJanno Schmidt, Business Softwere Partners OÜKadri Gröön, Elisa Eesti ASKaido Kukk, UPM-Kymmene Otepää ASKaie Maasik, Media HouseKaja Allilender, SA Tartumaa TurismKatariina Täht, ADM InteractiveKersti Uus, Tallinna EttevõtlusametKrista Raid, Media HouseKristiina Kala, Webmedia ASKristjan Kaleviste, Momentum Eesti OÜKristjan Kolbre, Nordea Pensions Estonia ASKristo Kruusman, SA Rakvere TeatrimajaKuido Lepik, EXXI ASLiina Klamp, Tallinna EttevõtlusametLiisel Kalda, MediapoolLiisi Sepp, Asper Biotech ASLilian Urba, Ettevõtluse Arendamise SihtasutusMai-Liis Mägi, Tallinna EttevõtlusametMall Oja, Tallinna EttevõtlusametManuela Kelt, EXXI ASMaret Põldveer, Tallinna EttevõtlusametMargit Kotkas, DivisionMargit Rüüsak, Tele2 Eesti ASMaris Moorus, Metro Capital Management ASMarit Valge, SA ArchimedesMarkus TammMartin Link, Elisa Eesti ASMartin Rytberg, Foronte OÜMartin Salo, TTÜ õppekeskus International University AudentesMati Siitam, Eesti Elektronpost ASMerle Kuusk, TTÜ õppekeskus International University Audentes Mervi Lill, Baltika ASMichael-Gregorius Kask, Tele2Mihkel LõhmusMikk Orglaan, Mikare Baltic OÜMirjam Kodi Natalja Piiskoppel, Carat Estonia OÜNeeme Liivlaid, Swing & Step OÜNick BaggottNicola Curnow, TTÜ õppekeskus International University AudentesOlga Mihkeeva, TTÜ õppekeskus International University AudentesOlga Peresild, Trendmark OÜPatrik Kupenko, Trendmark OÜPiia Sinisalu, Best MarketingRait Milistver, DDB Eesti ASRiho Pihelpuu, ADM InteractiveRiina Londo, DivisionSiim Nahkur, Celsius HealthcareSiiri Tiivits, Sandman Grupi ASSilja Oja, Best MarketingSvetlana Vogel, Tartu ÜlikoolTanel Tarkmees, Media HouseTiina Lond, Valga Lihatööstus ASTuuli Sokmann, Hill & Knowlton Eesti ASUrmas Kungla, Mikare Baltic OÜVeiko Krünberg, Nordic Gaming LtdÜlle Aamisepp, B.Braun Medical OÜ

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700