12. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valio Alma kaubamärk uueneb

Märtsis jõuavad tarbijateni uuenenud pakendikujundusega Valio Alma tooted. Uus Valio Alma on kaasaegsem, pehmem ja sõbralikum. Olulisel kohal uuenduses on maalähedus, sest kõik Valio Alma tooted on valmistatud kodumaisest toorpiimast. Koos uute pakenditega muudeti ka Valio ja Alma logosid. Suurim muutus puudutab just Valio märki.

Käsikäes uue välimusega muutuvad Valio Alma jogurti-, kohupiima- ja kodujuustude pakendid keskkonnasõbralikumaks. Uutes pakendites kasutatakse enam kui kümnendiku võrra vähem plastikut ning tugevuse annab topsidele taaskasutatud paberist valmistatud kartongümbris. Nii kartong kui ka plast on taaskasutatavad ning seega on tarbijatel võimalik neid sorteerides korduvkasutusse suunata.

Käesoelval kuul alanud brändiuuendusega paneb Valio Alma aluse pikemale, kõiki Valio tooteid hõlmavale uuenduskuurile, mis jõuab esialgsete plaanide kohaselt lõpule 2010. aastaga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700