17. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Top 20 viral videod

Vaata Unruly Media koostatud viral videote edetabelit! Unruly Media on 2006. aastal rajatud Briti ettevõte, mis tegeleb viral videote nö. istutamisega sotsiaalsesse meediasse, et tagada klippide võimalikult lai levik. Unruly Media töötab globaalsete brändide nagu MTV, Nike, Pepsi, Absolut, Nivea, Nokia, Cadbury, Durex, Sony, Microsoft, jt. heaks.

Vaata: www.viralvideochart.com 

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700