14. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB muusikal “Tornimäe teemandid” valiti maailma parimate sisekommunikatsiooni-lahenduste hulka

SEB minimuusikal “Tornimäe teemandid” kandideeris New Yorgis rahvusvahelisel finantsteenuste reklaamikonkursil Midas Awards 2008 sisekommunikatsiooni kategoorias ja jõudis finaali kolme parema hulka.

Üritusturundusagentuuri Royal Service poolt 2008. aastal toodetud muusikali eesmärk oli edastada SEB töötajatele moodsas meelelahutuslikus vormis olulist sõnumit SEB eelseisvaks re-brändinguks. Helilooja oli Priit Pajusaar, laulutekstide autor Leelo Tungal ja lavastaja Jüri Nael. Nii peaosades kui koorilauljatena tegi etenduses kaasa üle kolmekümne SEB töötaja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700