14. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konverentsi "Meedia & korruptsioon" osalejate nimekiri

Aarne Mäe, Virumaa TeatajaAin Saarna, Tallinna LinnakantseleiAinar Ruussaar, BNS Grupp Andres Jõesaar, Tele2 Eesti Andres Kahar, KaitsepolitseiAnnika Arras, Eesti Reformierakond Anvar Samost, BNS GruppArto Aas, RiigikantseleiArvo Adelbert, Koeru Vallavalitsus Beata Perens, PäästeametEdgar Savisaar, Tallinna linnapea Ela Tomson, Pärnu LinnavalitsusEndrik Mänd, Tallinna Linnaplaneerimise Amet Enel Eha, Summit OÜ Erik Gamzejev, Põhjarannik Ester Šank, Tallinna LinnavolikoguEthel Reier, Äripäev  Eve Rohtla, Sakala Garri Suuk, Pärnu Vesi Georg Pelisaar, Tallinna Linnakantselei Gerrit Mäesalu, Riigiprokuratuur Hando Sinisalu, Best Marketing Hannes Kuusma, Pärnu PostimeesHanno Tomberg, Eesti Rahvusringhääling  Heiki Raudla, Põllumajandusministeerium Helen Paljasmaa, Eesti Post Heli Suvi, Vabariigi Presidendi KantseleiHilleri Treisalt, Loksa Linnavalitsus Indrek Ahlberg, Mustamäe Linnaosa ValitsusIndrek Teder, Eesti Vabariigi õiguskantsler Indrek Veiserik, Ajaleht Kesknädal Inge Suder, Eesti Post Ivi Proos, Eesti Pank Ivo Rull, Rull & Rumm Jaak Aaviksoo, Eesti Vabariigi kaitseminister Janika Salev, Põllumajandusministeerium Juuli Laanemets, Kontakt Konverentsid Juhan Parts, Eesti Vabariigi majandus- ja kommunikatsiooniminister Jüri Raudsepp, Mustamäe Linnaosa ValitsusKaarel Kaldvee, KKK Õigusinfo OÜKadi Lambot, Maaleht Kaia Kitsnik, Kontakt Konverentsid Kaidi Aher, Vabariigi Presidendi KantseleiKalev Annom, Võru Teataja Kalle Muuli, Postimees Karina Loi, Põllumajandusministeerium Katrin Mesilane-Luhtsalu, Riigikogu Kantselei Kerttu Märtin, Tallinna Linnaplaneerimise AmetKoit Brinkmann, Äripäev Koit Pikaro, Pärnu linnavolikogu Krisse Desiree Talts, Eesti Post Kristen Michal, Eesti Reformierakond Kristi Tael, Tartu Ülikooli Kliinikum SA Kristjan Mauer, EALL / Õhtuleht Kätlin Kruus, Eesti Energia Külli Kröönström, Mustamäe Linnaosa Valitsus Külli-Riin Tigasson, Eesti Päevaleht Laine Jänes, Eesti Vabariigi kultuuriminister Lea Larin, Eesti Päevaleht Liina Oja, Tallinna Linnakantselei Liisa Past, Eesti Päevaleht Madis Idnurm, Hamburg & Partnerid Maige Prööm, EALL Manuela Pihlap, Riigikogu Kantselei Marek Pihlak, Valgamaalane Margus Allikmaa, Eesti Rahvusringhääling Margus Mets, Pärnu Postimees Marica Lillemets, Funmark OÜ Marina Bachmann, Eesti Energia Mart Kadastik, Eesti Meedia Martin Perling, KaitsepolitseiMerle Krigul, MTÜ Helsinki-Tallinn Euregio Monika Rihma, SA Teadlik ValikMärt Treier, TV3 Neeme Korv, PostimeesOlga Šlõk, Rahvastikuministri bürooPavel Ivanov, MK-Estonia Priit Rauniste, Saaremaa Raadio OÜRain Kooli, Kalev Meedia Rasmus Ruuda, BNSReio Soosaar, Eesti Post Scott Diel, Eesti EkspressSiim Kallas, Euroopa Komisjon Siiri OviirSilja Oja, Best Marketing Silver Pukk, Eesti Reformierakond Silvia Kruusmaa, ÄripäevSirli Homuha, Valgamaalane Sulev Valner, Maaleht Svea Talving, Ida-Tallinna Keskhaigla Taimi Vilgas, Pärnu Vesi Tarmo Tikk, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Tarmu Tammerk, Eesti Rahvusringhääling Teele Reedi, KaitsepolitseiTeet Roosaar, Pärnu Postimees Tiina Luks, Oma SaarTiit Pruuli, GO Grupp Toomas Leito, EALL Toomas Lepp, Videomeedia OÜ Toomas Vara, TV3 Tõnu Kaljumäe, Riigikogu Kantselei Urmi Reinde, Ajaleht Kesknädal Vaiko Tigane, TÜ Kirjastus Vallo Toomet, Eesti Päevaleht Viljar Ots, Eesti Ekspress Viktoria Jürmann, Tallinna LinnakantseleiÜllar Jaaksoo, Lammas ja Sammal OÜ

Nimekirja uuendati viimati: 20. jaanuaril 2009 kl. 23:30

Konverentsi "Meedia & korruptsioon" kava ja registreerimine 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700