14. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tippjuhtide ootused turundusjuhtidele 2009

Avaldame esimese valiku intervjuude sarjast, kus Best Marketing uurib Eesti ettevõtete juhtide käest, mida nad ootavad oma turundusosakondadelt aastal 2009 ning mida peaks ettevõtte turundusjuht tegema tuleval aastal teisiti kui seni. Intervjuude käigus selgitame välja, millised on kõige olulisemad teemad ja selle alusel koostame oma turunduskonverentside kavasid. Ka 5. – 6. märtsini 2009 Tartus hotellis Dorpat toimuva Aasta Turundussündmuse Password teemade valik tugineb nendele arvamusetele.

• Mida peaks teie ettevõtte turundusjuht / turundusosakond tegema 2009. a. teisiti kui seni, millele rohkem keskenduma?

• Millised on suurimad väljakutsed teie ettevõtte turundajate jaoks 2009. aastal?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700