23. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uudne reklaamilahendus asfaldil

Kui paljud inimesed kõnnivad, pilk maas? Kas inimene märkab paremini asfaltreklaami enda jalge ees või bännerit, mis on temast 3-5 korda kõrgemal?

Sile Siil OÜ on tulnud välja uudsete välireklaampindadega - asfaltreklaamiga kõnniteedel, terviseradadel ja parklates.

Asfaltreklaami pind on 50cm diameetriga ning maksimaalselt 3mm kõrge. Tagamaks jalakäijate ohutus, on pind kaetud asfaltlaminaadiga, mis takistab rekaampinnal libisemise. Kuna servad on kumerad, saavad reklaampinnast vaevata üle sõita ka rulluisutajad ja jalgratturid. Asfaltreklaampindu saab tellida nii värvilisi kui ka läbipaistvaid ning erinevate kujudega.: "Sile Siil OÜ on esimene ja hetkel ainuke sellelaadse reklaampinna pakkuja Eestis. Tegu on hooajalise reklaamiga, mida saab näha lume minekust kuni lume tulekuni. Samas ei välista me võimalust, et asfaltreklaami võiks näidata aastaringselt mõnel erapinnal, näiteks kaubanduskeskuse parklas. Neljapäeval, 23. augustil, peaks esimene kampaania ka Tallinna tänavapilti pääsema.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700