Autor: Omniva • 17. märts 2022

Kuidas muuta reklaam veel täpsemaks ja tähelepanu haaravamaks?

Igal ettevõttel on oma kliendibaas ja klientide korrektsed andmed on üks väärtuslikumaid varasid iga firma jaoks. Need on toodete või teenuste suurimad fännid ja vilunud tarbijad, kellelt saadud andmed ja tagasiside on kulda väärt.

Kuid tihti on andmeid palju, need on laiali erinevates keskkondadades ja süsteemides ning suur osa ei pruugi enam olla ajakohased. Seega on ettevõttel olemas väärtuslik ressurss, mille haldamine ja parimal võimalikul viisil kasutamine on keeruline, mis omakorda raskendab ka reklaamtegevuste planeerimist ja optimeerimist. Kui soovid teha reklaami, aga pole kindel kogutud kliendiandmete õigsuses või soovid kõnetada täiesti uut sihtrühma, siis teeb Omniva nii andmete korrastamise kui ka uue andmebaasi väljavõtte ära sinu eest.

Andmebaaside korrastamine

Selleks, et reklaamsõnum jõuaks iga soovitud kliendini, tuleb enne otsepostituse tegemist korrastada aadressiandmetega kliendibaas. Omniva pakub selle tarbeks spetsiaalset teenust, mille käigus võrdleme andmebaasi aadresse reaalsete aadressidega, kuni korteri numbri täpsuseni. Aluseks võtame Maa-ameti aadressid. Tulemuseks on korrektne andmebaas, tänu millele jõuab otsepost täpselt õigete inimesteni.

Mida korrastuse käigus tehakse?

• Aadresskirjetes sisalduvad aadresskomponendid tõstetakse õigesse struktuuri, et muuta nende haldamine lihtsamaks.

• Vigased aadressid eraldatakse korrektsetest.

• Teostakse andmete kontroll - kas automaatselt või käsitsi.

• Aadressidele lisatakse puuduvad, kuid postituse tegemiseks vajalikud komponendid.

• Kontrollitakse aadressi olemasolu maja ja korteri täpsusega.

• Tagastatakse korrastatud aadressbaas koos vigaste aadresskirjetega, kui neid ei õnnestunud parandada.

Andmebaaside koostamine postituseks

Selleks, et jõuda suurema hulga inimesteni, on Omniva abiks andmebaasi koostamisega. Näiteks saab selle koostada rahvastikuregistri põhjal või kui on soov saata otsepost ettevõtetele, siis pannakse kokku soovitud parameetrite põhjal firmade andmebaas. Seega tasub julgelt pöörduda kliendihalduri poole või kirjutada aadressil [email protected], olenemata sellest, kas soovite kõnetada kõiki Tartumaa kaubandusettevõtteid või Kuressaares elavaid väikeste lastega peresid.

Printteenused

Kui korrektsed andmed on olemas, siis jääb üle ainult reklaammaterjal valmis toota. Lisaks trükiste tootmisele pakume ka nende ümbrikustamist ja pealetrükiga ümbriku võimalust, mis muudavad saadetava sõnumi privaatsemaks ja personaliseeritumaks. Ümbrikule saab lisada ka eelistatava pöördumise või logo. Aadressiga reklaami puhul saab kataloogi või ajakirja adresseerida aadresskleepsuga. Samuti pakume kataloogi või ajakirja insertimist väiksemate reklaamflaierite (lisainfo, pakkumised, promo) või tootenäidistega.

Personaalset pakkumist reklaamposti lisateenustele küsi äriklienditoelt aadressil [email protected] või otse oma kliendihaldurilt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700