Autor: Best Marketing • 14. märts 2022

Saue valla sõbrapäevakaart kohalikule kogukonnale jäi meelde, algatas arutelusid ja pälvis veebruari parima otseposti tiitli

Sõbrapäeva eel üllatas Saue vald oma elanikke südamliku postkaardiga, mis kandis edasi mõtet, et vallamaja ja seal töötavad inimesed ei ole kohaliku kogukonna jaoks midagi ametlikku ja kauget ning ka formaalseid asjatoimetusi saab ajada inimlikult sõbralikul tasandil. See oli valla jaoks esmakordne seesugune aktsioon, sest varasemalt on kasutatud otseposti põhiliselt piirkondlike kultuurisündmuste reklaamiks.

Omniva reklaami teenusejuht Kristi Purge sõnul valiti Saue valla poolt saadetud kaart kuu parimaks otsepostiks, sest tegu oli armsa žestiga vallavalitsuse poolt. ,,On tore näha, kuidas vald oma elanikke meeles pidas ja saatis selle märgiks igaühele postkasti füüsilise tervituse. Kui sotsiaalmeedias ja teistes kanalites näeme sõbrapäeva eel roosade südamete laviini, siis tänapäeval haruldane füüsiline postkaart pakub emotsioone, mis jäävad meelde pikemaks ajaks,’’ ütles Purge.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700