1. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avatud on uus iluportaal Stiil.ee

Stiil.ee peatoimetaja Merje Merdik
Foto: Anu Hammer
Nüüdsest leiad Ajakirjade Kirjastuse kõikide väljaannete iluteemalised lood ühest kohast: veebiaadressilt Stiil.ee.

Iluveeb kajastab kõike seda, mis lööb iluvallas laineid nii Eestis kui ka mujal maailmas: staariilu kodu- ja välismaalt, meigi- ja jumestustooted, naha hooldamine ja tervis, juuksehooldus ja soengumood.-modelli, sest leiame, et ilu ei tunne tabusid. Igaühel on õigus olla ilus ja defineerida ilu omal moel – õigeid ja valesid vastuseid ses vallas ei ole,” kommenteerib peatoimetaja Merje Merdik portaali mitmekülgsust ja avatust erinevale ilule.

Stiil.ee peatoimetaja Merje Merdik toob iga päev iluhuvilisteni uudiseid, pilte, videoid ning arvustusi, et peegeldada ilutrende, jagada kasulikke nippe ja profinõuandeid. Iluveebist saab teada, kuidas mõnd iluviga peita ja oma paremaid külgi rõhutada ning enda eest rohkem, kiiremini või osavamalt hoolitseda.“Mehed ja naised, noored ja vanad – kõik on teretulnud avastama põnevat, kirevat, säravat, lihtsat ja samas nii keerukalt kaunist ilumaailma koos minu ja Reet Härmatiga! Esmakordselt Eestis oleme kaasanud kampaaniasse ka drag

Stiil.ee – puhas ilu Eestist ja mujalt maailmast #minustiil

Vaata Stiil.ee kampaania videot

Lisainfo:Merje MerdikStiil.ee [email protected]

Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider AS Ajakirjade Kirjastus annab välja 36 väljaannet, mille lugejate koguarv on üle 600 000. Ligi 17 aastat turul tegutsenud kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad teiste seas Eesti meelelahutusmeedia lipulaev Kroonika, vanim ja väärikaim kodumaine naisteajakiri Eesti Naine ning lugejate seas palavalt armastatud Naisteleht, Anne & Stiil, Pere ja Kodu ning Nipiraamat. Lisaks annab kirjastus välja oma valdkonnas väga hästi vastu võetud ajakirju Teleleht, Kodukiri, Tervis Pluss, Sensa, Oma Maitse, Ajalugu, Kalale!, Käsitöö ja Jana. Paljude ajakirjade põhinumbrite kõrval ilmub eriväljaandeid ning peale ajakirjade kirjastatakse kliendiajakirju. Kirjastusele kuuluvad ka üha suureneva lugejaskonnaga portaalid annestiil.ee, stiil.ee, eestinaine.ee, toidutare.ee, kroonika.ee, naisteleht.ee, kalale.ee, perejakodu.ee ja nipiraamat.ee ning portaal ajakirjad24.ee. Ajakirjade Kirjastuse omanikud on võrdsetes osades Ekspress Grupp ja Suits Meedia.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700