(Sisuturundus) Avatud on uus iluportaal Stiil.ee

Stiil.ee peatoimetaja Merje Merdik
Stiil.ee peatoimetaja Merje Merdik

Nüüdsest leiad Ajakirjade Kirjastuse kõikide väljaannete iluteemalised lood ühest kohast: veebiaadressilt Stiil.ee.

Iluveeb kajastab kõike seda, mis lööb iluvallas laineid nii Eestis kui ka mujal maailmas: staariilu kodu- ja välismaalt, meigi- ja jumestustooted, naha hooldamine ja tervis, juuksehooldus ja soengumood.

Stiil.ee peatoimetaja Merje Merdik toob iga päev iluhuvilisteni uudiseid, pilte, videoid ning arvustusi, et peegeldada ilutrende, jagada kasulikke nippe ja profinõuandeid. Iluveebist saab teada, kuidas mõnd iluviga peita ja oma paremaid külgi rõhutada ning enda eest rohkem, kiiremini või osavamalt hoolitseda.
“Mehed ja naised, noored ja vanad – kõik on teretulnud avastama põnevat, kirevat, säravat, lihtsat ja samas nii keerukalt kaunist ilumaailma koos minu ja Reet Härmatiga! Esmakordselt Eestis oleme kaasanud kampaaniasse ka drag-modelli, sest leiame, et ilu ei tunne tabusid. Igaühel on õigus olla ilus ja defineerida ilu omal moel – õigeid ja valesid vastuseid ses vallas ei ole,” kommenteerib peatoimetaja Merje Merdik portaali mitmekülgsust ja avatust erinevale ilule.

Stiil.ee – puhas ilu Eestist ja mujalt maailmast #minustiil

Vaata Stiil.ee kampaania videot


Lisainfo:
Merje Merdik
Stiil.ee peatoimetaja
merje.merdik@kirjastus.ee

Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider AS Ajakirjade Kirjastus annab välja 36 väljaannet, mille lugejate koguarv on üle 600 000. Ligi 17 aastat turul tegutsenud kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad teiste seas Eesti meelelahutusmeedia lipulaev Kroonika, vanim ja väärikaim kodumaine naisteajakiri Eesti Naine ning lugejate seas palavalt armastatud Naisteleht, Anne & Stiil, Pere ja Kodu ning Nipiraamat. Lisaks annab kirjastus välja oma valdkonnas väga hästi vastu võetud ajakirju Teleleht, Kodukiri, Tervis Pluss, Sensa, Oma Maitse, Ajalugu, Kalale!, Käsitöö ja Jana. Paljude ajakirjade põhinumbrite kõrval ilmub eriväljaandeid ning peale ajakirjade kirjastatakse kliendiajakirju. Kirjastusele kuuluvad ka üha suureneva lugejaskonnaga portaalid annestiil.ee, stiil.ee, eestinaine.ee, toidutare.ee, kroonika.ee, naisteleht.ee, kalale.ee, perejakodu.ee ja nipiraamat.ee ning portaal ajakirjad24.ee. Ajakirjade Kirjastuse omanikud on võrdsetes osades Ekspress Grupp ja Suits Meedia.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RUTHIE BELLE otsib TURUNDUSJUHTI

Ruthie Belle OÜ

22. veebruar 2019

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Eesti Teadusagentuur

25. veebruar 2019

HARIDUSE INFOTEHNOLOOGIA SIHTASUTUS otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus

17. veebruar 2019