Autor: Helen Külaots • 1. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EBS kutsub magistriõppe huvilisi Hiltoni hotelli infoõhtule

Neljapäeval, 4. augustil kell 18.00 toimub Hilton Park hotellis EBSi magistriõppe infoõhtu. Ürituse külalisesinejaks on meediaekspert Raul Rebane, kes annab osalejatele avatud loengu teemal „Teooria praktilisusest“. Pärast esineja sõnavõttu tutvustatakse EBSi magistritaseme õppekavasid. Üritus on tasuta ning oodatud on kõik äri- ja juhtimisalaste magistriprogrammide huvilised.

Õhtu külalisesineja Raul Rebase ettekanne keskendub sellele, kuidas teadmised aitavad pakkuda konkurentsieelist: "Inimesed usuvad igasuguseid imelikke asju, osa uskumustest muutub "tõeks" ja seda hakkavad kõik järgima. Konkurentsieelis peitub tihti võimes vaidlustada käibel olevaid teooriaid ja käitumist juhendavaid müüte. Seda on võimalik teha aga reeglina suuremate teadmiste või elukogemuse baasil. Kuidas küsimustamise abil saavutada praktiliselt kasutatavaid tulemusi?" kirjeldas Rebane oma sõnavõttu.

Pärast sõnavõttu tutvustatakse EBSi magistriprogramme. EBSis saab magistritasemel eesti keeles valida rahvusvahelise ärijuhtimise või ettevõtluse õppekavade ning inglise keeles rahvusvahelise ärijuhtimise, äriinnovatsiooni või kultuurikorralduse õppekavade vahel. Iga õppekava pakub lisaks erinevaid valikmooduleid, mille abil üliõpilane saab oma õppekava enda huvidele sobivalt kujundada. Õpe toimub tööinimestele sobivalt õhtuti või tsükliõppe formaadis ning kestab olenevalt õppekavast 2 või 2,5 aastat.

EBSi magistrantide õppeaasta algab ühise avaüritusega BootCamp, kus kõik EBSi uued magistriõppe üliõpilased saavad vabas õhkkonnas tutvuda nii üksteise kui ka oma tulevaste õppejõududega ning kuulata maailmatasemel külalislektori ettekandeid. Sel sügisel on EBSi BootCampi peaesinejaks maailmas tunnustatud innovatsiooni- ja loovuse ekspert Alistair Fee.

EBSi magistriõppesse saab astuda inimene, kellel on omandatud kõrghariduse esimene tase. Samuti tuleb esitada inglise keele taset tõestav dokument või sooritada kohapeal keeletest.Õppimine EBSis on tasuline, kuid kool annab igal aastal tudengitele välja ligi 80 eri stipendiumit. Vastuvõtt EBSi magistriõppesse kestab 10. augustini. Infoõhtule saab registreerida siin.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700