3. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meediaagentuur Initiative pidas pidu ja tutvustas uusi teenuseid

Eelmisel kolmapäeval, 27. mail lükkas meediaagentuur Initiative oma kontoris käima meeleoluka soolaleivapeo, mille käigus tutvustati uusi turundusanalüütilisi teenuseid.

Uuteks teenusteks on Initiative'il:

- ökonomeetriline mudeldamine;

- real-time performance analüütika;

- reklaamide ning pakendite psühhofüsioloogiline testimine.

Reklaamide psühhofüsioloogilise testi näidisprotsess viidi R-Kioski reklaamide peal ka kohapeal läbi, mis klientidest külaliste seas loodetult emotsoonirikkaks osutus.

"Reklaamide ning pakendite psühhofüsioloogiline testimine võimaldab analüüsida, mida ja kui kiirest tarbijad reklaamides märkavad, ning mõõta, millised elemendid tekitavad rohkem ja positiivsemaid emotsioone. "Reklaami- ja pakenditeste integreerime ka muudesse tarbijauuringutesse, misläbi efektiivistame nendest arusaadavust ja toimet, " kommenteeris värskeimat teenusetäiendust Initiative'i turundusuuringute juht Liis Viilup.

Testiga oli väga rahul ka R-Kioski turundusdirektor Evelyn Hinto: "Saime veelgi kinnitust, et tarbija otsib ka argumente, mis emotsioone toetaksid. Näiteks maitsegarantii tempel kui lubaduse garantii kandja sai pilgujälgimise testis üllatavalt suure tähelepanu. Samas on kogu visuaalis antud tempel väga detailirohke ja mitte just kergesti mõistetav. Seega on oluline olla kindel templi kui argumendi arusaadavuses ja seda vajadusel parandada. Lisaks saime läbi selle uue kogemus ka mitu muud väga praktilist ja huvitavat soovitust, mida edaspidi kindlasti arvestame."

 

 

www.initiative.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700