Autor: Silja Oja • 5. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Suurhall kutsub väikeettevõtteid jõule tähistama

Saku Suurhalli Jõulugala pakub 17. detsembril programmi, esinejaid, tegevusi ja cateringi - kõik on organiseeritud. Selle asemel, et restorani minna, tule tiimiga Saku Suurhalli jõule tähistama!

Olete oodatud kolleegide, koostööpartnerite või lihtsalt heade tuttavate ja sõpradega Saku Suurhalli Jõulugalale!

Tihe programm, parimad õhtujuhid, suurepärased näitlejad, populaarseimad muusikud, rabavad mustkunstnikud ja palju muud. Kõike seda täiendab maitsev menüü ja meeldiv keskkkond.

Tule ja lase oma tiimil ennastunustavalt pidutseda, et järgmisel aastal veelgi ennastunustavamalt ja tulemuslikumalt tööd teha. Täpne kava ja programm on nähtaval SIIN.

Väikeste ettevõtete jaoks on reeglina ainus võimalus ettevõtte jõuluõhtu läbiviimiseks broneerida lauad mõnes restoranis. Maksma läheb see palju ning programmi üldjuhul ei ole. Saku Suurhalli Jõulugala pakub aga programmi, esinejaid, tegevusi, cateringi jne - kõik on organiseeritud, tuled ainult kohale ja pidutsed. Saad broneerida niipalju laudu, kui on vaja ehk kui palju ettevõttes töötajaid on. 

Enda ettevõtte töötajatega suhtlemiseks on piisavalt priivaatsust, samas tekib võimalus sotsialiseerumiseks. Paljudes ettevõttetes moodustub töötajate tuumik kas ainult meestest või naistest. Antud lahendus võimaldab Matil võtta naaberlaua Malle tantsima ning kes teab kuhu asi edasi areneb.

Kui on tegemist väikese ettevõttega, saab Jõulugalale kutsuda ka olulisi koostööpartnereid või teha seda kombineeritult ehk nii enda töötajad kui ka koostööpartnerid.

Peo formaat ei sea piiranguid ning jõuluõhtut võib tulla veetma ja meedlivast programmist osa saama ka lihtsalt heade tuttavate või sõpradega.

Lisainfo: telefonil 6 600 200 või [email protected]

Veebileht: Saku Suurhalli Jõulugala

 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700