Autor: Silja Oja • 20. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Monster stuudio pakub kvaliteetseid video live-ülekandeid

Monster stuudio pakub nüüdsest vabalt valitud asukohast kvaliteetseid video live-ülekandeid. Lähemalt räägib Monster stuudio juht Tanel Samm.

Online streaming ehk interneti-TV on viimasel ajal Delfi näitel tõusev trend ka Eesti turundusmaastikul. Telereklaamide produktsiooni täisteenusega tegelev Monster stuudio tuli 2013. a oktoobris Eesti turule ainulaadse videoülekannete all-in-one süsteemiga NewTek Tricaster.  NewTek on maailmas juhtiv ülekandejaamade lahendus, mis võimaldab edastada soovitud leheküljele stabiilset teleproduktsiooni võimalustega HD otsepilti vabalt valitud asukohast. Ülekande hinnad algavad 600 eurost. 

Monster stuudio juhi Tanel Sammu sõnul soovib ettevõte oma seitsmeaastasele töökogemusele tuginedes anda olulise panuse internetiülekannete pildi-, heli-ja graafikakvaliteedi parandamisse. „Kuna internet mahu osas piiranguid ei sea, siis soovitame eristumiseks pakkuda vaatajale nüüdisaegse kvaliteediga teenust. Monsteri missioon on luua internetti kvaliteetset audiovisuaalset sisu,“ ütles Samm.

Videoülekanded firmapeost tippkohtumisteni

Videoülekanne annab kliendiüritustele, seminaridele, spordivõistlustele jt ettevõtte jaoks olulistele sündmustele uue hingamise – enam ei jää ükski saal kitsaks ega tühjaks, ka ei mõõda füüsiliselt kohale tulnud või tulemata jätnud rahvahulk reaalset tulu. Kui saal on täis müüdud, tuleb tulemuse maksimeerimiseks appi otseülekanne, kui saal on tühi, tasub sõnumit edastada interneti vahendusel.

Monster stuudios kasutusel olev ülekandesüsteem võimaldab miksida üheaegselt 4 kaameraga videopilti, rikastades ülekannet Airplay meetodil kliendi soovitud sisuga (ettekanne kliendi arvutist), graafikatekstide, reklaamipauside, spordivõistlusel hädavajalike kordus-võimaluste, punktisüsteemide, mängijaprofiilide jt teleproduktsioonis omaks saanud võimalustega. Ülekanne salvestub hilisemaks järeltöötluseks- ja vaatamiseks.

Otseülekanne kodulehele ja sotsiaalvõrgustiku kontole (Facebook, YouTube, Twitter)

- Spordivõistluste ülekanded

- Konverentsid, koolitused 

- Teatrietendused

- Avamisüritused

- Makselahendusega ülekanded

 Tutvu võimalustega lähemalt Monster stuudio kodulehel: www.monster.ee/live

 

 

Artikli avaldamist toetas Monster stuudio.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700