Autorid: Kristjan Kurg, Hando Sinisalu • 30. jaanuar 2024

Idufirmade turunduse ekspert jagab väärtuslikke nippe

Kiirelt kasvavad ja tihti piiratud eelarvega idufirmad nõuavad turundajatelt loominugulisi lahendusi, mis võiksid edu tuua ka tavalistele ettevõtetele.
Promoty turundusjuht Marelle Ellen
Foto: Raul Mee

“Idufirma turunduse väljakutse on see, et sul on vaja kogu aeg väga kiirelt kasvada, samas sul on väga piiratud ressursid. Ehk sul on väike tiim ja ilmselt ei ole väga suurt turunduseelarvet, kui sa just ei ole raha tõstnud hiljuti,” kirjeldas idufirmade turunduse ekspert Marelle Ellen Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700