Autor: Hando Sinisalu • 30. juuni 2023

Turundajad avaldavad, kuidas saab tehisarust lõigata praktilist kasu

Kati ja Teet Torim
Foto: Jake Farra
Tehisarust saavad kasu lõigata lisaks turundajatele ka ettevõtjad, ütlesid turunduspraktikud Kati ja Teet Torim.

Äripäeva raadio hommikuprogrammis jagasid nad ka paar praktilist nõuannet, kuidas saab tehisarust kasu lõigata ning kuidas neile käske sisestada.

Kati Torimi sõnul tuleb tehisintellekti konkurentsieelis ettevõtetel välja sellest, et neil ei ole enam nii palju turundusinimesi tööl vaja hoida. "Kui varem töötas ettevõttes viis inimest, siis täna piisaks kahest-kolmest inimesest, kes saavad tehisintellekti hästi selgeks ning oskavad seda edukalt kasutada."

"Täna jääb pigem palju asju tegemata," lisas Teet Torim ning selgitas, et kui ettevõtted teeksid enda tootelehed ja kodulehe tekstid tehisintellekti abil korda, siis inimesed teaksid paremini mida nad ostavad sealt. "Turundajad oskavad tänu tehisintellektile oma valdkonnast ka paremini rääkida."

Kati lisas, et nutikad turundajad saavad hüperturundajateks, kes saavad rohkem raha, teevad 10 korda rohkem ära ettevõtte jaoks. "Sellega tekivad pikaajalised koostöösuhted ning kliendikogemus paraneb."

Kati ja Teet Torim esinevad 15. septembril Best Internetil ja räägivad, kuidas digiturundaja töös AI-st maksimum võtta? Rohkem infot konverentsi kohta leiab SIIT.

Lisaks viivad Kati ja Teet Torim 21. augustil Äripäeva Akadeemias läbi koolituse, mis keskendub peamiselt AI tööriistadele ja nende tulemuslikule kasutamisele. Rohkem infot leiab SIIT.

Kati ja Teet Torimiga vestles Hando Sinisalu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700