Autor: Best Marketing • 31. mai 2023

Tänavune Best Internet pakub digiturundajale 24 praktilist nõuannet aastaks 2024

Digiturunduse aastakonverents Best Internet tuleb taas ja toimub seekord ühepäevase üritusena 15. septembril Mustamäe Apollo kinos. Programm on paigas ja konverentsile saab soodsaima hinnaga registreeruda juba täna.
Taani agentuuri &Co strateeg Helle Elisabeth Julin eelmise aastal Best Interneti konverentsil.
Foto: Raul Mee

Best Internet on inspireeriv ja praktiline konverents digiturundajale. Seekord astuvad üles esinejad Taanist, Rootsist, Leedust, Saksamaalt ja Eestist. Konverentsi fookuses on uusimad arengud olulistel teemadel – AI, Google, Facebook, Instagram, GDPR, loovus, bränding, müük, sisuloome jpm.

Kõik esinejad on saanud ülesande võtta oma esitlustest välja kõige olulisemad õppetunnid ja vormistada need konkreetseteks soovitusteks Eesti digiturundajale. Nii saavad kõik osalejad konverentsilt kaasa 24 väga konkreetse ja lihtsasti ellurakendatava soovitusega, kuidas oma tööd parandada.

Traditsiooniliselt jätkame ka Aasta Digitegu konkursiga, mis toob teie ette Eesti parimad digiturunduse tööd viimasest aastast.

Vaata Best Internet 2023 konverentsi infot ja programmi SIIT ja registreeri end üritusele soodushinnaga juba täna SIIN. Soodsaim hind kehtib 21. juunini (k.a).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700