Autor: Best Marketing • 21. september 2022

Best Internet 2022 pildis: 1. päev

Eile s.o 20. septembril toimus Tallinnas Eesti Filmimuuseumis digiturunduse aastakonverentsi Best Internet 2022 esimene päev. Esitlusele tulid parimad digiteod Eestist ja välismaalt ning praktilistes töötubades tutvustati olulisemaid digiturunduse tööriistu.

Konverentsil astusid teiste seas üles Helle Elisabeth Julin Taanist, kes tõi publiku ette lagritsabrändi Lakrids by Bülowi case study. David Blinov tutvustas aga B2B digiturunduse näiteid Soomest ning Iiern Low ja Oana Lupoaie Iirimaalt tõi välja oluliseimad aspektid, mida iga turundaja peaks teadma Google Analytics 4-st.

Lisaks tulid esitlusele pooled Aasta Digitegu 2022 töödest. Vaata, millised on žürii hinnangul Eesti parimad digitööd. Ülejäänud neli parimat digitööd ning Grand Prix selguvad homme s.o 21. septembril.

Vaata konverentsi 1. päeva pildigaleriid siit:

20SEPT2022 Konverents Best Internet 2022 esimene päev. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee

Suur aitäh konverentsi toetajatele ja koostööpartneritele:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700