Autor: Priit Kallas • 12. mai 2023

Kõhutunde turunduselt andmepõhisele turundusele

Taavi Uudam, Juri Dusko ja saatejuht Priit Kallas.
Foto: Äripäev
"Digiturunduse praktikumi" saates tuleb juttu andmetest, nende kogumisest ja kasutamises turunduses. Selleks oleme saatesse kutsunud Salesforce’i juurutuspartneri GBC juhi Juri Dusko ja konsultandi Taavi Uudami.

Saates arutletakse ka selle üle, kuidas ettevõtted andmetest kasumit võtta, räägitakse juttu ettevõtte sisesest koostööst osakondade vahel ning kuidas ettevõtte sisesed andmed saavad koostööle kaasa anda. Lisaks arutletakse ka andmete kvaliteedi ja GDPRi teemadel.

Saadet juhib Priit Kallas Dreamgrowst.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700