Autor: Keit Ausner • 28. veebruar 2023

Kuidas käib turundus avalikus sektoris? Väheräägitud väljakutsed

Saatejuht Keit Ausner, Rein Riisalu, Madis Ots ja ekraanil Kairi Kreek.
Foto: Äripäev
"Eetris on turundusuudised" saates tuleb juttu avaliku sektori turundamisest ning sellest, kuidas mõõta avaliku sektori kampaaniaid. Selleks oleme saatesse kutsunud loovagentuuri Salama juhi Madis Otsa, TalTechi turunduse valdkonna lektori Rein Riisalu ja Politsei- ja Piirivalveameti kommunikatsioonispetsialisti Kairi Kreegi.

Saates räägitakse ka avaliku sektori turundamise erinevatest kanalitest, sõnumitest ning hoiakutest.

Loovagentuuri Salama juhi Madis Otsa sõnul võib avaliku sektori puhul kasu väljenduda ka rahas, kui rääkida annetuskampaaniatest nagu erasektori kampaanias, kus müüakse konkreetset toodet. „Kui rääkida hoiakutest ja ideedest, siis tuleb erasektoriga vahe sisse. Avaliku sektori puhul tuleb meeles pidada, et järjepidevus on keeruliste teemade puhul väga tähtis,“ ütles Ots.

„Kui erasektor taotleb rahalist kasumist, siis meie jaoks on ekvivalent usaldus. Kui me oma tegudega oleme selle välja teeninud, siis ka tulemused tulevad paremini ning jõuame inimesteni,“ rääkis Politsei- ja Piirivalveameti kommunikatsioonispetsialist Kairi Kreek.

Saadet juhib Keit Ausner.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700