Autor: Priit Kallas • 25. november 2022

Dünaamiliste reklaamidega kliente püüdma

Priit Kallas ja Tuulikki Kuuseorg.
Foto: Äripäev
"Digiturunduse praktikumi" saates on külas digilahenduste agentuuri ADMi juht ja digimeedia strateeg Riho Pihelpuu ja digiturunduse strateeg Tuulikki Kuuseorg, kellega arutletakse edukat Toyota Facebooki integreeritud kampaaniat.

Juttu tuleb klientide andmete saamisest, baaside kokku panemisest, kampaania erinevates keeltes üles seadmisest, tulemustest, eelarvest ning ka sellest, kuidas sama mudelit tulevikus kasutada. Saate lõpus jagatakse ka mõned näpunäited, mida kasutada.

Saadet juhib Priit Kallas Dreamgrow Digitalist.

Kuula saadet siit:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700