Autor: Marianne Liibert • 13. november 2019

Kuidas korraldada suurüritust vastutustundlikult?

Tallinnas toimus novembri alguses JCI maailmakonverents, mis lisaks nimekatele osalejatele paistis silma ka selle poolest, et kasutati mitmeid keskkonnasäästlikke lahendusi.

Oleme Best Marketingis samuti seda meelt, et suurüritust saab korraldada jätkusuutlikult. 4.-5. märtsil 2020 toimub Saku Suurhallis Eesti suurim turunduskonverents Password, mille teema on responsible marketing ehk vastutustundlik turundus – seda nii sisu kui ka korraldusliku poole pealt. JCI maailmakongressi nõukogu liige ja Let's Do It! World tegevjuht Anneli Ohvril rääkis Äripäeva raadios, kuidas suurüritust vastutustundlikult korraldada. Saadet juhtis Hando Sinisalu.

Password 2020 teema on vastutustundlik turundus.
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700