Autor: Äripäev • 23. juuli 2019

Kuidas ilma rahata lahedat kampaaniat teha?

Saade on salvestatud sotsiaalmeedia konverentsil Online.
Rainer Olbri
Foto: Tiit Mõtus

Saadet "Lavajutud" alustavad sotsiaalmeediaturunduse agentuuri Goal asutaja ja loovjuht Marko Saue ning digitaalagentuuri Vurr tegevjuht Madis Trei, kes koos Äripäeva ajakirjaniku Allan Rajaveega arutlevad eestikeelse sostsiaalmeedia sisuloome ja turunduse arengu üle.

Saate teises pooles astub üles Rainer Olbri ehk Metsakutsu, kes lisaks muusikukarjäärile on ka loovkollektiivi Hooligan Hamlet asutaja ja reklaamiagentuuri Imagine\TBWA partner. Ta räägib, kuidas minimaalse rahastusega, kuid kirega tehtud töö võib tulevikus uksi avada.

Kuula saadet siit:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700