Autor: Heli Künnapas • 25. oktoober 2023

USA osariigid kaebasid Facebooki laste vaimse tervise kahjustamise eest kohtusse

Kaebuse esitanud USA osariigid väidava, et Facebook tekitab sõltuvust ja kahjustab laste vaimset tervist.
Foto: Zumapress.com/Scanpix
Kümned USA osariigid, sealhulgas California ja New York, kaebavad Facebooki emafirma Meta kohtusse, väites, et sotsiaalmeedia platvormid tekitavad sõltuvust ja kahjustavad laste vaimset tervist, vahendas Yahoo Finance.

Kaebuse järgi pannakse Meta süüks noorte vaimse tervise kahjustamine ja noorte vaimse tervise kriisile kaasaaitamine, kavandades teadlikult Instagramis ja Facebookis funktsioone, mis lapsi selle platvormidest sõltuvusse panevad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700