Autor: Heli Künnapas • 14. september 2023

Rivaalid Musk ja Zuckerberg kutsuti Washingtoni kinniste uste taha AI teemat arutama

Kinniste uste taga peetavalt kohtumiselt loodetakse edasiminekut AI regulatsiooni teemal, kuid kardetakse, et fookus võib minna Muski ja Zuckerbergi suvisele tülile.
Foto: AP/Scanpix
Tehisintellekti reguleerimine on olulise teemana Washingtoni radaril olnud alates Open AI ChatGPT väljaandmisest. Rivaalid Elon Musk ja Mark Zuckerberg on kolmapäeval kutsutud Senati enamuse juhi Chuck Schumeri korraldatud kinnisele üritusele, kus AI tulevikku arutatakse, vahendas Yahoo Finance.

Lisaks Tesla ja Meta tegevjuhtidele on kohtumisel koos kodanikuõiguste, kaitse-, töö- ja kunstimaailma tegelased ja paljude tehnoloogiaettevõtete juhid. Väidetavalt osalevad kohtumisel ka Alphabeti tegevjuht Sundar Pichaist, Microsofti tegevjuhi Satya Nadellani, Microsofti endine tegevjuht Bill Gates ja paljud teised.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700