Autor: Best Marketing • 22. mai 2024

Viimane võimalus! Sotsiaalmeedia konverentsi soodushind kehtib kuni 24. maini

4. juunil toimub iga-aastane Sotsiaalmeedia konverents, mis sel korral toimub Tallinnas Erinevate Tubade Klubis. Oma teadmisi ja kogemusi jagavad teiste seas Magrada turundusjuht Lisanna Miiter, Kaubamaja brändi- ja kommunikatsioonijuht Hanna Loodmaa-Saarmann ning loovmentor Eia Uus.

Sotsiaalmeedia konverentsil räägime sellest, kuidas rohkem silma jääda ning luua sisu, mis inimestele korda läheb. Räägime ka erinevatest sotsiaalmeedia kanalitest ning sellest, mis on hetkel trendikas.

Konverentsi viimane soodushind 259 eurot (km-ga 279,38), kehtib kuni 24. maini (k.a). Konverentsi tavahind on 299 eurot (km-ga 358,80). Vaata konverentsi infot ja programmi ning registreeru üritusele SIIN.

Miks osaleda:

  • kuuled, kui palju tasub sotsiaalmeedia reklaamidesse kulutada;
  • saad nõuandeid, milline peaks olema praegu sotsiaalmeedia strateegia;
  • kuuled 5 head soovitust, kuidas sotsiaalmeedias loovlahendusi testida;
  • saad mitmeid mõtteid TikTokis viraalseks minemisest, storytelling’ust ning huumori kasutamisest sotsiaalmeedias nii, et see ka kasu toob.
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700