Autor: Best Marketing • 6. märts 2024

Dentsu digiagentuur iProspect sai uue juhi

Veebruaris liitus meediaagentuur dentsu Eesti tiimiga pikaajalise tulemusturunduse ja turu-uuringute kogemusega Veiko Paalandi, kelle ülesandeks on iProspecti juhina kasvatada dentsu digiturunduse teenuseid ja kliendibaasi.
Veiko Paalandi

„Tunnen ennast dentsus koduselt. Siin hinnatakse kõrgelt strateegilist ja andmetel põhinevat lähenemist klientide teenindamisel. Tulen start-up sektorist, kus digitaalmeedia ja täpsemalt tulemusturundus on sageli kriitilise tähtsusega äri globaalsel kasvatamisel. Võtan kogetu kaasa, et toetada parimal viisil meie klientide äri kasvu nii Eestis kui rahvusvahelisel turul,“ ütles iProspecti juht Veiko Paalandi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700