Autor: Best Marketing • 2. veebruar 2024

VIIMANE VÕIMALUS! Värbamisturundusauhinnad 2024 ootab silmapaistvaid tööandja brändingu ja värbamisturunduse tegusid

Instar ja CV-Online (CV.ee) korraldavad ka sel aastal Värbamisturundusauhinnad konkurssi, kuhu on 6. veebruarini oodatud organisatsioonide silmapaistvad värbamisturunduse ja tööandja brändingu tegude nominatsioonid. Nomineerimine on tasuta.

Konkursi eesmärk on tunnustada Eesti silmapaistvamaid, edukamaid ja sihtrühmi kõnetavamaid tööandja brändingu ja värbamisturunduse tegusid. Soov on, et Eesti tööturg paremini toimiks – et tööotsijateni jõuaks veel sisukamad tööalased väljakutsed ning tööpakkujad leiaks seeläbi sobivad inimesed.

Eelmise aasta võitjate hulka kuulusid Nortal, SA Noored Kooli, Helmes, BENU apteegid, GPV Estonia, Fujitsu Estonia, Viru vangla, Hurtigruten Estonia, Bolt, Sanomar Kinnisvarahooldus, Swedbank, Circle K Eesti, HANZA Mechanics Tartu ja Breakwater Technology.

Vaata kategooriaid SIIN ja nomineeri töö SIIN.

Tänavu kuulutatakse esimest korda välja ka aasta tööandja brändingu spetsialisti tiitel.

Tiitli eesmärgiks on tunnustada Eesti tööandja brändingu spetsialisti, kes on 2023. aasta jooksul silma paistnud innovatiivsuse ja tulemuslikkuse poolest.

Aasta tööandja brändingu spetsialistil on suurepärased teadmised tööandja brändingust, ta on tegelenud süsteemselt tööandja brändi loomise või juhtimisega, ta on tööandja brändingu valdkonna arvamusliider.

Auhinnale saab nomineerida isikuid, kes tegelevad tööandja brändi tegevustega nii ettevõttes kui agentuuris.

Kandidaadiks saab esitada värbamise-, personali-, kommunikatsiooni-, turundusprofessionaali, kes pühendab oma töös tööandja brändi teemadele 50% või rohkem.

Nomineerimine kestab kuni 06.02.2024. Tööde nomineerimine on tasuta! Konkursi tulemused koos praktiliste ja inspireerivate lugudega võetakse kokku 13. märtsil Erinevate Tubade Klubis Tallinnas. Vaata lisainfot sündmuse kodulehelt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700