Autor: Best Marketing • 11. oktoober 2023

Sanitex sai Eestis uue turundusjuhi

Baltikumi suurima distributsiooniettevõtte Sanitex Eesti turundusosakonda juhib alates septembrist Gelly Palu. Kogenud turundajana toob ta kaasa väärtuslikke strateegiaid ja praktikaid SMITist, jaekaubanduse tausta Lidlist ning turunduse ja tiimijuhtimise know-how’d JCI-st.
Sanitexi Eesti turundusosakonna juht Gelly Palu.

Gelly Palu on eelnevalt tegelenud nii kommunikatsiooni kui ka turundusega ja seda eri valdkondades. Peamised tugevused, mida ta saab uues rollis ära kasutada, on turunduskampaaniate tegemine eri suuruses eelarvetega. Ühel hetkel pidi ta turundama konverentsi sisuliselt nulleelarvega, järgmine hetk ära korraldama firmapeod, kus anti veidi suuremad võimalused.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700