Autor: Best Marketing • 15. september 2023

TTJA kuulutas välja digiraadio avaliku konsultatsiooni

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) saatis täna turuosalistele ja huvigruppidele välja kutse avalikul arutelul osalemiseks, selgitamaks välja asjaosaliste huvid ja ootused digiraadio kasutuselevõtu osas ning planeerimaks sagedusala 174-230 MHz kasutust.
Foto: Unsplash

„Avaliku konsultatsiooniga soovime välja selgitada kõigi asjaosaliste huvid ja ootused digiraadio vallas. Mida põhjalikumat tagasisidet antakse, seda täpsemalt saab kavandada üldist visiooni ja ka konkreetsemaid ettevalmistusi Eestis digiraadio kasutuselevõtuks, toetudes kõigi asjaosaliste toodud seisukohtadele ja eesmärkidele lähemas ning kaugemas ajavaates,“ ütles TTJA sagedushalduse talituse juhataja Erko Kulu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700