Autor: Laura Reiter • 29. august 2023

Digiturunduse ekspert: üha enam võtavad turgu üle lühiformaadis sisuga platvormid

Messente turundusjuhi ja tänavuse Aasta Digitegu konkursi žüriiliikme Taavi Rebase sõnul on AI praeguse taseme juures interneti keskmine peegeldus ja keskpärasust sealt saabki. Ta lisas, et on proovinud nende tööriistade abil näiteks copy't kirjutada ning on pigem pettunud.
Messente turundusjuht Taavi Rebane.

Millised on teie arvates täna peamised väljakutsed digiturunduses?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700