Autor: Best Marketing • 28. august 2023

Tutvu Aasta Digitegu 2023 žüriiga

Aasta Digitegu 2023 konkurss on täies hoos. Töid saab esitada veel vaid 7. septembrini ning võidutööd tulevad esitlemisele 15. septembril Tallinnas Mustamäe Apollo Kinos toimuval digiturunduse aastakonverentsil Best Internet 2023. Vaata, kes kuuluvad sel aastal Aasta Digitegu žürii koosseisu.
Angelo Maiuri

Angelo Maiuri, Omnicom Media Group digiturunduse juht

Angelo Maiuri on kogenud digijuht, kelle fookuseks on tehnoloogia, digimeedia ja agiilse juhtimise ühendamine. Praegu töötab ta Omnicom Media Groupis digijuhina. Läbi aastate on ta olnud seotud mitmete innovaatiliste projektidega, milles ta on kasutanud tehnoloogiat ja digimeediat, et uuendada traditsioonilisi ärimudeleid.

Katrin Vilimaa-Otsing

Katrin Vilimaa-Otsing, turunduskonsultant

Katrin Vilimaa-Otsing on digiturunduse ekspert, kellel on üle 10-aastane turundusalane kogemus nii meedia- kui loovagentuuridest. Katrin on eriti osav andmepõhises turunduses ja kampaaniate haldamises. Tema õpingud informaatika ja majanduse alal on suurepärane taust digitaalse turunduse tööriistade ühendamiseks, et aidata ettevõtetel oma eesmärke saavutada. Konsultatsioonibüroo juhina pakub ta ettevõttesiseseid koolitusi erinevatel teemadel, alates sotsiaalmeedia haldamisest kuni Google'i analüüsi ja jälgimistööriistadeni.

Taavi Rebane

Taavi Rebane, Messente turundusjuht

Taavi Rebane on tekstisõnumite API ja kasutaja autentimise platvormi Messente turundusjuht. Messente võimaldab ettevõtetel mobiiltelefoniga ühendust võtta kõigiga üle maailma. Varasemalt on Taavi Rebane töötanud turundus- ja kommunikatsioonispetsialistina reisitehnoloogia ettevõttes Turnit.

Taavi Raidma

Taavi Raidma, WOW Digital ja Shines Digital partner

Taavi Raidma on digiturunduses olnud tegev 15 aastat, olles praegu partner lähiturgudele keskendunud agentuuris WOW Digital ning Austraalia digiagentuuris Shines Digital. Ta on Google Certified Trainer ning digiturunduse koolitaja Äripäeva Akadeemias.

Keit Ausner

Keit Ausner, Äripäeva digiturunduse arendusjuht

Keit Ausner on turundusvaldkonnas tegutsenud pea 10 aastat. Viimased 5 aastat on ta olnud Äripäevas digiturunduse arendusjuht ehk vastutanud kogu ettevõtte turundusprotsesside ning sellega seotud arendustegevuste eest. Lisaks juhib ta Äripäeva raadios turundusteemalisi saateid.

Loe konkursi kohta lähemalt ja esita oma töö Aasta Digitegu 2023 konkursile SIIN.

Aasta Digitegu 2023 selgub digiturunduse aastakonverentsil Best Internet 2023, mis toimub juba 15. septembril Tallinnas Mustamäe Apollo Kinos.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700