Autor: Hando Sinisalu • 21. august 2023

Digiturundaja soovitus ettevõtjatele: tellige halva kvaliteediga reklaamvideod

Digiturunduse maailmas löövad praegu laineid lühikesed videoklipid, mis on justkui spontaanselt telefoniga filmitud, rääkis Omnicom Media Groupi digiturunduse juht Angelo Maiuri Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates.
Angelo Maiuri
Foto: Äripäev

Kõrgekvaliteetse produktsiooniga videod, millele kulutatakse kümneid tuhandeid eurosid, ei mõju enam autentselt ja inimesed ei usu neid, rääkis Maiuri ja lisas, et ettevõtted palkavad endale võib olla kümneid või isegi sadu pisikesi influencer'eid, kes loovad lühikesi, aga väga autentseid klippe nende toodetest või teenustest ja neid siis jagatakse sotsiaalmeedias.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700