Autor: Laura Reiter • 25. august 2023

Digiturunduse ekspert: ka loovus on mõõdetav - seos kvaliteetse visuaalse kommunikatsiooni ja turundusedu vahel on juba tõestatud

Agentuuri Vondel Digital juhatuse liikme Seva Krutsko sõnul on praegused suurimad pöörded digiturunduses DTC-kaubamärkide turunduse ja loojamajanduse tõus ning muidugi tehisintellekti kasutus. Järgmiste aastate suur teema on aga jaemüügimeedia.
Seva Krutsko: "Paljud turundajad on püüdnud aru saada, kust see „otsene“ ja „orgaaniline“ liiklus tegelikult pärit on. Agentuurid arendavad nüüd tehisintellekti abil oma tööriistu, et seda rohkem valgustada."

Räägi palun natuke oma (professionaalsest) taustast. Sa ei ole Eesti päritolu ning oled täna Vondel Digitali juhatuse liige. Kuidas selleni jõudsid?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700