Autor: Birjo Must • 22. juuni 2023

Õhtujuht ja peokorraldaja: eestlased pidudelt kokku ei hoia

Sündmuste korraldamise tegeleva ettevõtte Rõõmulabor omanik ja juht Tõnu Einasto rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et hoolimata kiirest inflatsioonist eestlased pidude korraldamiselt kokku ei hoia - tellitakse nii sünnipäeva- ja juubelipidustusi kui ka pulmi.
Tõnu Einasto
Foto: Erakogu

Kui koroonaaeg tekitas augu ka sündmustekorraldajate majandustulemustesse, siis tugevamad ettevõtted on Einasto sõnul taastunud ja nõrgemad tegevuse lõpetanud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700