Autor: Simo Sepp • 15. juuni 2023

Eestlaste restorani turundaja Abu Dhabis: panime äri püsti tänu suitsukalale ja printsi soosingule

Eestlased avasid Abu Dhabis eelmisel aastal põhjamaade stiilis restorani Valgerand, kus müüakse nii suitsukala kui ka burgereid, mis on sealsete inimeste jaoks eksootika. Olulist rolli äri õnnestumises mängis ka Dubai prints, rääkis restorani turundaja Karl Lilienberg.
Karl Lilienberg
Foto: Simo Sepp

“Kui mõelda restorani algusloole, siis Dubai EXPO raames Taste Estonia restoranis käis läbi üks Dubai printsidest ja tänu sellele tegelikult see esmane buum tuli. Kui kuninglikust ringkonnast keegi midagi jagab, siis see on järgmine kuum asi, mida minnakse vaatama,” sõnas Lilienberg.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700