Autor: Best Marketing • 8. juuni 2023

GALERII: Sotsiaalmeedia konverents 2023

7. juunil toimus Tallinna Botaanikaaias iga-aastane sotsiaalmeedia konverents. Täissaalile läinud konverentsil astusid teiste seas üles Goldtime'i turundusjuht Kaisa Tooming, sisulooja Liisu Miller ning agentuuri Tabasco loovjuht Alvar Lonks. Päeva juhtis alati särav saatejuht Eeva Esse.

Konverentsil räägiti muu hulgas sellest, kuidas oma brändile sobivaid sisuloojaid leida, häid tekste kirjutada, loovust ärgitada ning luua sisu, mis inimestele päriselt korda läheb. Juttu tuli ka eetikapiiridest koostöös mõjuisikutega ja ChatGBT kasutamisest sotsiaalmeedias.

Pane enda teadmised Sotsiaalmeedia Kuldvillakus proovile SIIN.

Suur tänu kõikidele osalejatele, esinejatele ja toetajatele.

Vaata pildigaleriid konverentsist siit (Fotod: Raul Mee):

Kohtumiseni järgmisel Sotsiaalmeedia konverentsil 4. juunil 2024! Osta juba täna soodsa hinnaga pilet SIIT.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700