Autor: Gregor Alaküla • 31. märts 2023

Amazoni ettevõtja oskab ennustada kaupade müügiedu 100 protsenti

Amazoni ettevõtja Egle Raadik rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates, et suudab inimeste interneti otsisõnade põhjal täielikult ennustada kaupade müügimahtu.
Egle Raadik
Foto: Liis Treimann

Lisaks kuuleb intervjuust, kuidas ennustada kaupade müügiedu, kui oluline on füüsiliste kaupade puhul kauplustes füüsiline asukoht, mis on praegu trendikas, mis müüb Kaubamajas hästi, kuidas kuulata edukalt kliente ja mida teha toote negatiivsete arvustuste korral.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700