Autor: Best Marketing • 24. jaanuar 2023

Nortali kasvustrateegia üksuse juht hakkab vedama ettevõtte globaalset turundust

Rahvusvaheline strateegiliste muutuste ja tehnoloogiaettevõte Nortal lõi ülemaailmse kasvustrateegia üksuse, mille juhiks saab Elizabeth Kiehner. Ta asub juhtima Nortali globaalset turundust, müügi- ja kliendihaldust ning uute äritegevuste ja strateegiliste partnerluste arendamist.
Nortali kasvustrateegia juht Elizabeth Kiehner.

Uus kasvustrateegia juht hakkab edendama nii ettevõtte tegevust Põhja-Ameerikas kui ka laiendama ülemaailmset haaret ja portfooliot.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700