Autor: Best Marketing • 6. september 2022

SDE ministrite kommunikatsiooninõunike meeskond saab nelja liikme võrra täiendust

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ministrite kommunikatsiooninõunike meeskonnaga liituvad Ann-Marii Nergi, Pavel Prokopenko, Airi Kaunissaare ning Oskar Lepik.
Majandus- ja taristuminister Riina Sikkuti meeskonnaga liitub Ann-Marii Nergi nõustamisagentuuri Miltton ridadest.

Majandus- ja taristuminister Riina Sikkuti kommunikatsiooninõunikuna asub tööle pika ajakirjanduskogemusega Ann-Marii Nergi ning kultuuriminister Piret Hartmani meeskonnaga liitus hiljuti PPA ja SEB taustaga Pavel Prokopenko. Septembrist liigub töö- ja terviseministri kommunikatsiooninõunikuks senine Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kommunikatsioonijuht Airi Kaunissaare (endise perek. nimega Ilisson) ning augusti lõpust on keskkonnaminister Madis Kallase kommunikatsiooninõunikuks eelnevalt Sotsiaalministeeriumis töötanud Oskar Lepik.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700