Autor: Pille Ivask • 7. september 2022

Suhtekorraldusfirma Callisto üritab Eesti Energia eksjuhti osanikeringist välja puksida

Kunagi Eesti Energiat juhtinud Sandor Liive ja suhtekorraldusfirma Callisto teiste osanike vahelt on läbi jooksnud suur paks must kass ning Liive on läinud kentsakas äritülis oma äripartnerite vastu kohtusse.
Callisto Grupp OÜ partner ja tegevjuht Merlis Nõgene.
Foto: Andras Kralla

“Me ei lase end takistada kellegi arusaamatutest kapriisidest,” ütles kommunikatsioonifirma Callisto Groupi suuromanik, samuti varem koos Liivega Eesti Energias töötanud Merlis Nõgene. Tema sõnul püüab osanik Liive äriregistris segadust külvata ja seal Callistoga seotud kandeid takistada. Liive nägemus asjast on aga sootuks muu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700