Autor: Best Marketing • 6. juuni 2022

Omniva Eesti turundustiimiga liitus kaks pikaajalise kogemusega turundajat

Baltikumi turul tegutsev Omniva grupp on hetkel põnevas uuendusetapis ja seetõttu liitusid Omniva Eesti turundustiimiga kaks pikaajalise kogemusega turundajat: Anna-Liisa Aguraiuja, kes toimetab nüüdsest Omniva Eesti turundusjuhina, ja Katriin Vesik, kes on ametis turunduse projektijuhina.
Omniva Eesti uus turundusjuht Anna-Liisa Aguraiuja.
Foto: Erika Lilleleht

Omniva grupis eraldati eelmisel sügisel brändi ja turunduse üksus erinevateks tiimideks: Omniva brändi arendamine toimub grupiüleselt Mari-Liis Küppari juhtimisel ja turundusfunktsioon tegutseb iga riigi äriüksuse juures, et müüki toetada. Muutusega seoses liitusidki ka uus turundusjuht ja turunduse projektijuht.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700