Autor: Best Marketing • 19. mai 2022

Varasem Omniva turundusjuht liitus idufirmaga Montonio

E-poodidele maksete, tarnete ja järelmaksulahendusi pakkuva idufirmaga Montonio liitus Omniva taustaga turundaja Mihkel Külaots. Kiires kasvufaasis olev ettevõte otsib hetkel juurde veel kolme turundajat.
Mihkel Külaots
Foto: Jake Farra

Mihkel Külaots hakkab juhtima Montonio Baltikumi turundust ja on varem juhtinud Baltikumis mitmete auto- ja tehnoloogiaettevõtete turundust. Samuti on ta Omnivas juhtinud nii pakiteenuste turundust kui ka kogu turundusosakonda. “Suurest riigifirmast kasvuettevõttesse liikumine on kindlasti suur ja väga põnev samm,” kommenteeris Külaots. “Samas usun, et saan oma üle kümne aasta pikkuse turunduskogemusega Montonio kiirele kasvule veel suurema hoo sisse anda.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700