Autor: Laura Reiter • 23. mai 2022

Eksperdid reiside turundamisest: klišeelikud reklaamid on vahel täitsa omal kohal

Kuidas on reisimine ja sellest tulenevalt turundus pandeemiajärgselt muutunud, milline on hetkel turuolukord ja konkurents reisikorraldajate osas ning kas ja milliste agentuuride teenuseid nad kasutavad, räägivad Estraveli erakliendisuhete ja turundusosakonna juht Katrin Aaslaid ja turundusspetsialist Maris Talve, Go Traveli turundusjuht Kädi Pupart ning Novatoursi turundus- ja suhtekorraldusjuht Olev Riisberg.
Novatoursi turundus- ja suhtekorralusjuhi Olev Riisbergi sõnul on reisikorraldajate puhul näha, et turunduslik alusmaterjal tuleb firma peakontorist. Reisibüroode turunduses on eristumist ning mängulisust rohkem.

Kädi Puparti sõnul püüavad nad sihtkohti turundada alati ka läbi kliendikogemuse, kus jagavad kliendi saadetud tagasisidet, fotosid ja soovitusi, või turundades sihtkohta läbi vähetuntud ja põnevate faktide. „Meil on aastatepikkune koostöö reklaamiagentuuriga Refleks, kes abistab meid põhiliselt trükireklaamide kujunduste ja teiste trükiste tootmisel,“ sõnasid Katrin Aaslaid ja Maris Talve ja lisasid, et teevad koostööd ka meediaagentuuriga Intense growth HUB. Olev Riisbergi hinnangul on aga pilt reisikorraldajate turundussõnumites hetkel ühesugune ning unikaalsust on vähe ning ette on tulnud ka juhtumeid, kus uued tulijad on kasutanud nende turunduslahendusi ning maskeeringuna kasutanud pisimuudatusi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700