Autor: Best Marketing • 13. aprill 2022

Zalando kutsub kohalikke talente värvika kevadsuvise kampaaniaga moodi avastama

Euroopa juhtiv moe- ja elustiiliplatvorm Zalando tervitab kevadet põneva ja värvika kampaaniaga, kus kohalikud talendid avastavad oma isiklikku stiili, loovad üheskoos erinevaid rõivakomplekte ja ammutavad moeinspiratsiooni.
Getter Jaani, Hanna Martinson ja Kristjaana Mere

Kampaania „Zalando toob moe sinuni" kajastab erinevaid moevalikuid, mida ettevõte oma laialdases e-poes pakub. Zalandoga näitavad oma stiili ja tähistavad julget eneseväljendust muusik Getter Jaani, mõjuisik ja laulja Hanna Martinson ning moeblogija ja stilist Kristjaana Mere.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700