Autor: Best Marketing • 15. november 2021

Zalando käivitab emotsionaalse pühadekampaania, mis haarab enda alla kogu Euroopa

Berliinis asutatud Euroopa juhtiv moe ja elustiili veebiplatvorm Zalando käivitab laiaulatusliku pühadekampaania, et levitada rõõmutunnet üle kogu Euroopa, kutsudes kliente üles jagama oma tõelisi rõõmuhetki. Telereklaamis, mille on filminud Grammy nominent Savanah Leaf, on kujutatud pühadeaegset taas tuntavat rõõmutunnet lähedaste inimeste erilistes hetkedes.
Foto: Geordie Wood

Kampaania #JoyIsOurs keskmes on emotsioonidest pakatav ja võimas rõõmuhüüe, mis kajastab pühadeaja olemust. Olgu tegemist igatsusega perekondlike koosviibimiste järele, vanade sõpradega taaskohtumisega või kõige kallimaga veedetud väärtuslike hetkedega - Zalando julgustab inimesi tundma rõõmu igal võimalikul moel. #JoyIsOurs on sihikindel samm “uude normaalsusse”, unustamata neid väljakutseid, millega oleme viimastel kuudel silmitsi seisnud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700