Autor: Brit Mesipuu • 7. märts 2022

Töötad sotsiaalmeedias? 11 nõuannet oma vaimse tervise hoidmiseks

Töö tõusude ja mõõnadega navigeerimise õppimine on iga töötaja jaoks ülioluline. Sotsiaalmeedia turundajate jaoks on vaimse tervisega tegelemine midagi enamat kui töökoha tootlikkuse säilitamine – see on ka sinu isikliku mõistuse ning üldise tervise ja heaolu kaitsmine.

Vähesed inimesed kogevad samal tasemel verbaalset väärkohtlemist, mida sotsiaalmeediaspetsialistid regulaarselt näevad. Alates klientide kaebustest kuni rassistlike ja seksistlike kommentaarideni. Ja erinevalt tavakasutajast ei ole sotsiaalmeedia juhtidel alati luksust oma hallatavatelt kontodelt lahkuda, kui kuritarvitamine muutub ülekaalukaks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700