Autor: Hando Sinisalu • 12. november 2021

KUULA: Reklaamid sotsiaalmeedias võivad olla päris tulusad

Rohkem kui pooled sotsiaalmeedia tarbijad on reklaami peale ostnud mõne toote või teenuse ja selge mõju on ka mõjuisikutel, selgub värskest reklaamiagentuuri Milos poolt läbiviidud uuringust.

Reklaamiagentuuri Milos juht Brit Mesipuu rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et Eesti täiskasvanud veedavad märkimisväärselt aega sotsiaalmeedias õhtusel ajal, sealhulgas nädalavahetuseti. Samuti ei tasu karta telekanalite konkurentsi, lisas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700