Autor: Best Marketing • 20. jaanuar 2022

Eesti eksperdid ennustavad: mida toob digiturundusele aasta 2022? 1. osa

Aeg on heita pilk alanud aastasse – mida toob see kaasa digiturunduses? Sõna võtavad SEO spetsialist Raido Tamar, Tallink Grupi digiturunduse ja analüütika juht Andrus Kiisküla, sotsiaalmeedia turunduse eksperdid, Nullist turunduskooli ja Boost Yourselfi asutajad Sven Nuum ja Teet Torim ning Milose tegevjuht, sisulooja ja koolitaja Brit Mesipuu.
Raido Tamar

Mida toob aasta 2022 otsingumootoritele optimeerimises?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700